WordPress-kotisivut yritykselle - miksi sen valinta on järkevää

Yrityksen verkkosivut ovat tärkein osa yrityksen digitaalista markkinointia ja sen tulee heijastaa yrityksen brändiä sekä tarjota kävijöille tarvittavat tiedot yrityksen tuotteista tai palveluista. WordPress on yksi suosituimmista verkkosivujen rakentamisen alustoista, ja sen avulla voidaan luoda ammattimaiset, toimivat ja helposti hallittavat verkkosivut.
Pyydä tarjous kotisivuista >

Mikä on WordPress?

WordPress on avoimen lähdekoodin verkkosivujen alusta, joka on saatavilla ilmaiseksi. WordPress tarjoaa runsaasti lisäosia ja teemoja, joiden avulla voidaan luoda juuri sellainen sivusto kuin haluat. WordPress on myös erittäin helppokäyttöinen ja se soveltuu niin pienille kuin suurillekin yrityksille sekä yhteisöille.
Kotisivut

WordPress ominaisuudet

WordPress on monipuolinen julkaisujärjestelmä, joka tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka tekevät verkkosivustojen luomisesta ja ylläpidosta miellyttävää ja helppoa. Yksi WordPressin merkittävimmistä vahvuuksista on sen käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka tekee sivuston hallinnoinnista vaivatonta ja helppoa.

WordPress tarjoaa myös monipuoliset kirjoitustyökalut, jotka helpottavat sisällön luomista ja muokkaamista. WYSIWYG-editori (What You See Is What You Get) mahdollistaa sisällön luomisen visuaalisesti, ilman html-koodaamisen tarvetta tai sen osaamista.

Lisäksi WordPress tukee monenlaisia mediaformaatteja, kuten kuvia, videoita, ääntä ja muita multimediaelementtejä. Tämä tekee sivustosta monipuolisen ja visuaalisesti mielenkiintoisen.

WordPress teemat ja ulkoasu

Teemat ja graafiset editorit ovat toinen WordPressin valtti, sillä ne tarjoaa valtavan valikoiman teemoja eri alojen ja tyylien mukaan. Nämä teemat mahdollistavat sivuston ulkoasun räätälöinnin oman brändin ja visuaalisen ilmeen mukaiseksi. Meiltä saat aina monipuolisen graafisen editorin kotisivun ja verkkokaupan ulkoasun hallintaan ja päivittämiseen.
Esimerkkejä WordPress teemoista

WordPress lisäosat ja laajennettavuus

Lisäosat ovat yksi WordPressin vahvimmista eduista. Lisäosilla voi laajentaa sivuston toiminnallisuuksia ja lisätä erilaisia ominaisuuksia helposti ja vaivattomasti. Näiden lisäosien ansiosta WordPressin ominaisuudet ovat lähes rajattomat, ja sivustosta voimme tehdä juuri sellaisen kuin sinä haluat kustannustehokkaasti.
WordPress -lisäosat

WordPress -sivun responsiivisuus ja mobiilikäyttö

WordPress on erinomainen valinta verkkosivuston luomiseen, kun halutaan taata sivuston toimivuus ja hyvä käyttökokemus kaikilla laitteilla. Responsiivisuus on yksi WordPressin tärkeimmistä ominaisuuksista, joka takaa, että sivusto skaalautuu ja mukautuu saumattomasti erilaisille näytöille, kuten tietokoneille, älypuhelimille ja tableteille.

Responsiivisen suunnittelun ansiosta WordPress-sivusto näyttää aina hyvältä ja toimii optimaalisesti riippumatta siitä, millä laitteella sitä käytetään. Sivuston elementit ja sisältö järjestellään automaattisesti uudelleen siten, että ne sopivat parhaiten käytössä olevaan näyttöön. Tämä tarkoittaa, että sivuston käyttäjät voivat nauttia saumattomasta ja miellyttävästä käyttökokemuksesta riippumatta siitä, ovatko he tietokoneellaan työpöydän ääressä vai selaimellaan liikkeellä.

Mobiilikäyttö on nykypäivänä erityisen tärkeää, sillä yhä useammat ihmiset tekevät selaamista ja ostoksia mobiililaitteillaan. WordPressin responsiivisuus mahdollistaa sen, että sivusto näyttää ja toimii moitteettomasti myös pienemmillä näytöillä. Tämä parantaa merkittävästi käyttäjien tyytyväisyyttä ja voi lisätä sivuston konversiota, kun kävijät voivat helposti löytää haluamansa tiedot ja suorittaa haluamansa toiminnot myös mobiililaitteilla.

Responsiivinen suunnittelu on myös tärkeä hakukoneoptimoinnissa, sillä hakukoneet arvostavat mobiiliystävällisiä sivustoja ja voivat nostaa ne korkeammalle hakutuloksissa, kun käyttäjät tekevät hakuja mobiililaitteillaan.

WordPress hakukoneoptimointi (SEO)

WordPress on erinomainen valinta verkkosivuston luomiseen, kun halutaan taata sivuston toimivuus ja hyvä käyttökokemus kaikilla laitteilla. Responsiivisuus on yksi WordPressin tärkeimmistä ominaisuuksista, joka takaa, että sivusto skaalautuu ja mukautuu saumattomasti erilaisille näytöille, kuten tietokoneille, älypuhelimille ja tableteille.

Responsiivisen suunnittelun ansiosta WordPress-sivusto näyttää aina hyvältä ja toimii optimaalisesti riippumatta siitä, millä laitteella sitä käytetään. Sivuston elementit ja sisältö järjestellään automaattisesti uudelleen siten, että ne sopivat parhaiten käytössä olevaan näyttöön. Tämä tarkoittaa, että sivuston käyttäjät voivat nauttia saumattomasta ja miellyttävästä käyttökokemuksesta riippumatta siitä, ovatko he tietokoneellaan työpöydän ääressä vai selaimellaan liikkeellä.
Hakukoneoptimointi SEO 

WordPress tietoturva

WordPress on osoittautunut erittäin tietoturvalliseksi vaihtoehdoksi kotisivujen luomiseen. Vaikka usein kuulemme huolestuneita ääniä verkkoturvallisuudesta, on tärkeää huomata, että WordPressin kehittäjät ovat ottaneet turvallisuuden erittäin vakavasti ja tehneet paljon työtä vahvistaakseen järjestelmän suojaa.

WordPress-tiimi julkaisee säännöllisesti päivityksiä, jotka sisältävät tietoturvaparannuksia. Nämä päivitykset on meidän helppo asentaa ja ne auttavat estämään mahdollisia haavoittuvuuksia, joita hyökkääjät voisivat käyttää hyväkseen.

WordPressilla on suuri käyttäjäyhteisö, joka on aktiivinen ja valppaana mahdollisille tietoturvariskeille. Yhteisön jäsenet ovat nopeita havaitsemaan ja ilmoittamaan mahdollisista ongelmista, jolloin ne voidaan korjata nopeasti.

WordPress ja Digitaalinen Markkinointi: Tehokas Yhdistelmä Yrittäjälle

Digitaalinen markkinointi on nykypäivän liiketoiminnassa keskeinen tekijä menestyksen saavuttamiseksi verkossa. Yritysten on tärkeää tavoittaa kohderyhmänsä oikeissa kanavissa ja tarjota heille houkuttelevia sisältöjä ja palveluita. Yksi tehokas työkalu digitaaliseen markkinointiin on WordPress, joka tarjoaa yrittäjille monia mahdollisuuksia ja etuja.

1. Verkkosivusto Brändin Esittelyyn: WordPressin avulla voit luoda ammattimaisen ja brändin näköisen verkkosivuston. Laaja valikoima teemoja ja mukautettavia ominaisuuksia antavat mahdollisuuden räätälöidä sivusto juuri yrityksen visuaaliseen ilmeeseen sopivaksi.

2. Hakukoneoptimointi (SEO): WordPress on luonnostaan hakukoneystävällinen julkaisujärjestelmä. Se tarjoaa monia ominaisuuksia ja lisäosia, jotka helpottavat sivuston optimointia hakukoneille. Tämä auttaa sivustoa saavuttamaan parempia sijoituksia hakutuloksissa ja houkuttelemaan enemmän liikennettä.

3. Bloggaaminen ja Sisältömarkkinointi: WordPressin avulla on helppo perustaa yrityksen blogi, jossa voi julkaista säännöllisesti laadukasta sisältöä. Bloggaaminen ja sisältömarkkinointi ovat tehokkaita tapoja sitouttaa kohderyhmää, jakaa asiantuntemusta ja rakentaa luottamusta asiakkaiden keskuudessa.

4. Monipuoliset Sisältömuodot: WordPress tukee monenlaisia sisältömuotoja, kuten kuvia, videoita, ääntä ja infografiikoita. Tämä mahdollistaa monipuolisen sisällön luomisen, joka voi paremmin tavoittaa ja viihdyttää kohderyhmää.

5. Sosiaalisen Median Integraatio: Sosiaalisen median integraatio on tärkeä osa digitaalista markkinointia. WordPress tarjoaa helpot työkalut sivuston linkittämiseen sosiaalisiin mediaalustoihin ja sisällön jakamisen helpottamiseen.

6. Verkkokauppa ja Myynti: Jos yrittäjä haluaa myydä tuotteita tai palveluita verkossa, WordPress tarjoaa WooCommerce-lisäosan avulla helpon tavan perustaa ja hallita verkkokauppaa. Tämä tekee WordPressista erinomaisen valinnan myös pienyritysten ja verkkokauppiaiden tarpeisiin.

7. Tietoturva ja Luottamuksen Rakentaminen: WordPressin tietoturvaominaisuudet auttavat suojaamaan sivustoa haittaohjelmilta ja hakkeroinnilta. Tämä auttaa rakentamaan luottamusta asiakkaiden keskuudessa, mikä on tärkeää liiketoiminnan menestykselle verkossa.

8. Mittaaminen ja Analytiikka: WordPressin avulla on helppo asentaa erilaisia analytiikkatyökaluja, joiden avulla voi seurata sivuston suorituskykyä ja markkinointitoimenpiteiden tehokkuutta. Tämä auttaa tekemään parempia päätöksiä ja optimoimaan markkinointia.

WordPress -kotisivun hinta

Verkkosivujen hinta riippuu yleensä monesta tekijästä, kuten esimerkiksi sivujen lukumäärä, kuvien määrä,  elementtien ja ominaisuuksien määrä, hakukoneoptimointi, kieliversioit yms.

Ota rohkeasti yhteyttä, jotta pystytään arvioimaan nettisivujen teon hinta juuri sinun tarpeisiin. Verkkosivujen perustaminen on hintansa arvoinen!

WordPress -kotisivujen hinta alkaen 890€ meiltä.

Miksi sinun kannattaa panostaa yrityksesi kotisivuihin?

Huolimattomasti tehdyt kotisivut ovat kuin huono myyjä ja kaikki tietävät, että huono myyjä ei tee tulosta, vaan ainoastaan tappiota.
Huolimattomasti tehdyt sivut saavat asiakkaan ”äänestämään jaloillaan” eli hakeutumaan kilpailijalle ja tätähän me emme halua.

Kun yrityksesi kotisivut on toteutettu hyvin suunnittelemalla ja vielä paremmin tekemällä, asiakkaat löytävät yrityksesi takuuvarmasti.

”Moni kakku päältä kaunis” pätee kuitenkin kotisivuissakin.

Jos sivut ovat ulkoisesti viimeisen päälle, mutta hakukoneoptimointi on tehty väärin tai jopa jätetty tekemättä kokonaan, silloin asiakkaiden on lähes mahdotonta löytää yritystäsi tuhansien muiden nettisivujen joukosta.

Tässä me tulemme mukaan kuvaan!

Me teemme sinun yrityksesi kotisivuille kaiken tarvittavan aina ulkoasusta sisältöihin, unohtamatta tietenkään hakukoneoptimointia, jokaisen yrittäjän parasta ystävää!

Luovasti ja ajatuksella tehdyt sivut ovat kuin hyvä myyjä; asiakkaita virtaa sisään tasaisena virtana ja kauppa käy koko ajan.

Hyvät kotisivut ovat selkeät, teknisesti moitteettomat ja tyylikkäät, jolloin ne lisäävät asiakkaiden tuntemaa luottamusta sinun yritystäsi kohtaan.
kotisivut yrityselle
Hyviä kotisivuja on vaivatonta käyttää, asiakkaalle tulee tunne, että yrityksesi välittää hänestä ja näin hän ohjautuu luontevasti kohti ostoa tai yhteydenottoa.

Tehtyjen tutkimusten mukaan jo ainoastaan yhden sekunnin viive sivujen latausajassa lisää sivustoilta poistuvien asiakkaiden määrää lähes 10%:lla!
Tätä et luonnollisestikaan halua, emmekä halua mekään.
Siksi panostamme yrityksesi sivujen tekniseen toteutukseen ja varmistamme, että sivusi toimivat optimaalisesti kaikilla laitteilla.

Kotisivut ovat koko digitaalisen markkinoinnin kivijalka, koska jokainen markkinointikanava ohjaa kävijät sinun yrityksesi sivuille.
Jos sivut eivät toimi toivotusti, myöskään yrityksesi markkinointi ei toteudu toivotulla tavalla.


Kun haluat taidolla ja tehokkuudella toteutetut, innovatiiviset ja yksilölliset kotisivut sinun yrityksellesi, ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä

Olemme tehneet kotisivuja ja verkkokauppoja kymmenien vuosien ajan. Ota yhteyttä ja ideoidaan teille toimivat ja nykyaikaiset nopeat kotisivut joita on äärettömän helppo päivittää myös itse. Samalla voimme käydä läpi referenssiämme mitä olemme tehneet vuosien varrella.
Ota yhteyttä >>