Digimarkkinoinnin tiimi

Viekö työ kaiken aikasi etkä silti ehdi tehdä kaikkea, mitä yrityksesi tarvitsee?
Jäävätkö suunnitelmat piirtelyiksi paperin kulmiin eikä mistään tunnu tulevan valmista? Ei huolta, ota meihin yhteyttä ja me autamme alkaen suunnittelusta aina markkinointiin saakka.
Ota yhteyttä 

Apua yrittäjille digimainontaan

Kaikki haluavat rinnalleen luotettavan, sopivan kumppanin, joka ei järjestä ikäviä yllätyksiä eikä petä pahassakaan paikassa.

Me olemme kaipaamasi kumppani, teemme työmme asiakaslähtöisesti, läpinäkyvästi ja aina valppaana reagoimaan jatkuvasti muuttuviin tilanteisiin.

Tiimimme on tukenasi yrityksesi arjessa, varmistamme markkinointistrategian toteutumisen ja teemme sitä vahvistavaa digitaalista markkinointia.
Erilaisin markkinoinnin keinoin autamme yritystäsi menestymään parhaalla mahdollisella tavalla.

Lupaamme sinulle aikaa, ideoita ja raudanlujaa osaamista.

 

Kuinka voimme auttaa?

Kokemuksesta tiedämme, että ilman kunnollista suunnittelua ja päämäärätietoista tekemistä parhaatkin ideat jäävät ideoinnin asteelle.

Kun aikaa ei varata suunnitelmien täytäntöönpanon seuraamiseen, muut asiat vievät kaiken huomion ja markkinointi jää kiireen jalkoihin.

Me käytämme tässä jatkuvan markkinoinnin mallia.
Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että pidämme kanssasi aina kahden viikon välein tunnin mittaisen etäpalaverin, jossa käydään läpi täyttyneet suunnitelmat, ideoidaan uusia ja päivitetään parhaillaan toteutuksessa olevat ajan tasalle.

Palvelumme sisältävät:

 •  yhteyshenkilö
 • ideointi ja koordinointi
 • analysointi
 • tavoitteiden asettaminen ja seuranta
 •  hakukoneohjelmointi
 • graafinen suunnittelu
 • mainoskampanjoiden suunnittelu
 • sisällöntuotanto ja uutisointi
 • sosiaalisen median mainonta
 • verkkosivujen rakennus ja kehitys
 • mittausten ja raporttien kehitys
 • markkinointisuunnitelmat ja työpajat

Kuinka saat aikaa, ideoita ja osaamista?

Kahden viikon välein pidettävät etäpalaverit sulautuvat osaksi meidän arkeamme, jolloin voimme turvata sinun yrityksellesi tarvittavat resussit aina hyvissä ajoin ja se taas mahdollistaa helpon tavan toteuttaa jatkuvaa markkinointia.

Toimintamme on täysin läpinäkyvää, käytämme molemmille avoimia työkaluja, joiden avulla on nähtävissä kaikki toimenpiteet ja kunkin toimenpiteen senhetkinen tilanne.
Samalla tavalla löytyvät myös koko tiimimme saamat uudet ideat, jotka käymme läpi etäpalavereissamme.

Haluamme kehittyä ja kehitämme osaamistamme jatkuvasti.
Jokainen tiimimme jäsen käyttää osan työajastaan uuden omaksumiseen ja lisäksi pidämme joka kuukausi yhden oppimiseen varatun iltapäivän, jolloin virkistämme ajattelutapojamme yhdessä ulkopuolisten sparraajien kanssa.

Kuinka jatkamme tästä eteenpäin?

Neljän kuukauden jälkeen vaihtoehtoja on kolme.
Joko jatkamme samalla, hyväksi havaitulla toimintamallilla, kehitämme jo olemassa olevaa pohjaa vastaamaan paremmin sinun yrityksesi tarpeita tai sitten lopetamme yhteistyön.
Tietenkin palvelun voi irtisanoa milloin tahansa aiemminkin, yhden kuukauden irtisanomisajalla.

 

Digimediat.fi

Luovaa, tuloksekasta ideointia, suunnittelua ja digitaalista mainontaa, joiden ainoa päämäärä on sinun yrityksesi menestyminen.

Jos haluat mainontaa, joka nostaa yrityksesi maailmankartalle, ota meihin yhteyttä!