”Ilmaiset kotisivut! WordPress sivut!”

”Ilmaiset kotisivut! WordPress sivut! Verkkokauppa! Google ads!! Lisäksi paljon muuta!”

Sitähän teille myyjät lupaavat. Kun sinä sitten teet ostopäätöksen, esimerkiksi päätät ottaa kotisivut, niin jopas alkaa kauppa käymään tai noh, eihän se kauppa taidakaan heti pompata uusiin lukemin, ehkä joskus harvoin. Kuinkas sitten myynti starttaisi toden teolla? Sitä minä avaan tässä tekstissä teille.

Mutta asiaan. Ilmaiset kotisivut, onko ilmaisia lounaita? Eihän niitä ole ja ei ne meille tekijöillekään ole ilmaiset. Mutta me kerromme rehellisesti, että pelkällä hyvällä kotisivulla, et luultavasti pääse tavoitteeseesi. Me haluamme, että pääset sinne mitä tavoittelet.

Eli me teemme sinulle ilmaiset kotisivut, mutta me teemme lisäksi sinulle myös 4 kuukautta markkinointia sopimuksen mukaan. Tälle palvelulle alkaen hinta 890 € kuukaudessa alv 0 %.

Käydään yhdessä läpi juuri sinun liiketoimintasi ja mietitään ratkaisut millä edetään. Pääsääntöisesti keissi alkaa siten, että yrittäjä on ostanut yritykselleen kotisivut ja ehkäpä lisäksi Google mainontaa. Mainostoimisto laittaa sitten kerran tai pari kuukaudessa raporttia siitä, miten homma toimii. No eihän näistä raporteista saa tavallinen yrittäjä mitään irti ja rahaa palaa ”markkinointiin” kuitenkin tuhansia euroja.

Ei näin!!!!

Me tulemme käymään luonasi tai otetaan etäpalaveri, käydään tarkasti yrityksen lukuja läpi, sen jälkeen tarkastellaan mitä siellä nettisivuilla ja koko mainonnassa on tai ei ole tehty. Laitetaan koko perusta kuntoon ja sen jälkeen mietitään strategia - miten lähdetään markkinoimaan ja kenelle. Mitkä ovat oikeat kanavat juuri sinun yritystoiminnallesi. Koko ajan teidän yrityksen asiaa hoitaa meidän ammattitaitoinen ja nykyaikainen, teidän yrityksestä kiinnostunut tiimi, joka on teihin usein yhteydessä. Myöskin kuukausittain käydään tulokset läpi yhdessä ja tarkastetaan faktat. Jos ei heti osuta maaliin, niin vaihdetaan taktiikkaa. Yhdessä siitä hyvä tulee ja kaikki ovat tyytyväisiä.

Tule siis hakemaan ilmaiset kotisivut, kääritään hihat ja aletaan töihin.
Ota yhteyttä 
ilmaiset kotisivut